Хотел Прима S

хотел Прима С


Информация за Хотел Прима S

Хотел Прима S, Узана разполага с леглова база от 68 места.

Ценови диапазон: 30 лв. – 52 лв. на легло при наемане на цяло помещение:

Цени

*цената е обща за помещението на вечер

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
стандартна стая 2 30 70 лв няма цена 70 лв 70 лв 60 лв
апартамент 2 4 104 лв няма цена 104 лв 104 лв 96 лв

Заповядайте в тризвездният хотел „Прима S“ на 1300 м.н.в.- местността Узана – Габрово, който целогодишно очаква своите гости, търсещи активна почивка в сърцето на Стара планина.
Хотел „Прима S“ е подходящо място за провеждане на семинари, конферентни мероприятия и бизнес срещи. На разположение са 2 луксозни семинарни зали с 30 и 70 места и малка зала за бизнес срещи с 15 места. Гостите остават очаровани от ресторанта, където освен приятната обстановка и изобилието на специалитети, градусът на доброто настроение се покачва от изпълненията на професионален вокално-инструментален състав с разнообразен репертоар. Запленени от гледката, любителите на природата могат да опитат сладките кулинарни изкушения в панорамния кафе бар.
В късните часове на деня хотелски комплекс „Прима S“ предлага на своите гости нощен бар с дискотека. За тези, които обичат спорта и активната рекреация, на разположение са фитнес зала, сауна, салон за масаж с рехабилитатор, солариум, джакузи, тангенторни вани, тенис на маса и билярд.